RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

На путінському ТБ дали несподівану оцінку Порошенко: відео

Гості одного з пропагандистських шоу на російському "Першому каналі" практично в один голос несподівано оцінили президента України Петра Порошенка.

На думку декількох запрошених "експертів", Порошенко на даний момент протистоїть волі адміністрації США, уникаючи силового вирішення конфлікту на Донбасі.

"Порошенко – не вбивця по своїй природі. А на зміну йому йдуть професійні вбивці, яким це подобається робити", "Порошенко при всіх своїх терористичних схильностях, які він проявив на Донбасі, шоколадник і комерсант, а зараз американці його штовхають на удар по Донбасу. І він впирається всіма лапками", - сказали "експерти".

Ведучий передачі підводить підсумок, що США намагаються змусити Порошенко нанести удар по Донбасу, ставлячи ультиматум у вигляді можливого усунення.

"Ух-ти, які цікаві комбінації пішли", - здивувався таким словам популярний український блоґер, що пише під ніком Сергій Наумович.

Як повідомляв "Апостроф", російський телеканал "РЕН ТВ" у програмі, яка була присвячена досягненням Росії в області озброєнь, видав героя відомого мема за "західного експерта".