RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Подякувала вбивць сина: мережу шокувала заява матері ДАІшника, який загинув під колесами машини ФСБ у Москві

Мати загиблого інспектора ДАІ, якого 25 вересня в Москві на смерть збив "Мерседес" з урядовими номерами, "залишилася задоволеною" після виплати компенсації "за втрату годувальника".

Про це повідомляє російське видання "Московський комсомолець".

"Ми залишилися задоволені. Крім солідної компенсації мені і чоловіку призначили довічну пенсію по втраті годувальника. Всі виплати вже отримуємо", - заявила мати загиблого.

Така реакція матері інспектора обурила соціальні мережі:

"Мати даішника, який загинув під колесами "Мерседеса" з номерами АМР на Новому Арбаті залишилася задоволена. Ну і слава богу", - написав російський блогер Ілля Варламов.

"Пам'ятайте збитого даішника на Арбаті? 6 мільйонів рублів (100к баксів) - і твоя мамка буде дякувати твоїх вбивць. Сюрреалізм якийсь", - пише Twitter Двач.

"Ми залишилися задоволені". Охреніть. Це мати загиблого каже. Схоже, тут незадоволеним тільки даішник залишився. Але йому нікуди скаржитися", - зазначив представник Трансперенсі Інтернешнл Росія Дмитро Сухарєв.

За даними видання РБК, за кермом злощасного "Мерседес" знаходився прапорщик ФСБ. Автомобіль належить військовій частині, яка має відношення до ФСБ.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео смертельної аварії у Москві, в результаті якої загинув співробітник ДІБДР.