RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Поїхав з татового бантустана: стало відомо про відкриття сином Плотницького бізнесу в РФ

Син ватажка так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького Станіслав поїхав з окупованого Луганська і після отримання паспорта громадянина РФ живе в Воронежі.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський.

З інформації російського Єдиного реєстру індивідуальних підприємців слід, що Плотницький-молодший є громадянином РФ як мінімум з січня 2016 року.

"Плотницький - не дурень, щоб тримати сина в Луганську. Та й сам Станіслав теж не дурень, щоб жити в татовому бантустані. Ось Стас і возз'єднався з Росією в індивідуальному порядку. А безправні луганські терпіли нехай отримують паспорти ЛНР і стоять в чергах за безкоштовними простроченими консервами. В ім'я русского мира треба потерпіти. Діди терпіли і нам заповідали терпіти", - зазначає Казанський.

Також він задається питанням, якщо сім'я ватажка так званої "ЛНР" хотіла жити в Росії, то чому вони не зробили цього до 2014 року, а взяли безпосередню участь у розв'язанні війни на Донбасі.

"Син Плотницького отримав російський паспорт і поїхав з Луганська. Ну а ваші діти, шановні луганчани, будуть жити в резервації, з паспортами, які ніхто не визнає, з утворенням, яке ніде не затребуване, і з щоденним ризиком загинути від обстрілів або репресій. але ви потерпіть. ви ж за "русский мир". А хто не хоче терпіти - той фашист і зрадник Донбасу! ", - також зазначає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Невзоров з іронією висловився про майбутнє Захарченка та Плотницького.