RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Небезпечна тенденція: Тука жорстко поставив на місце бажаючих "відрізати" Донбас

У суспільстві спостерігається поширення ідеї "відрізати" Донбас від України, що є дуже небезпечною тенденцією для української державності.

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає zn.ua.

На його думку, на даний момент немає виключно військового шляху повернення Донбасу, але це не означає, що від окупованих територій потрібно відмовитися.

"Інфекція відділення — це, на мій погляд, оборотна сторона того ж сепаратизму. Вона настільки глибоко в'їлася в суспільство, що у приватній розмові від одного з найвищих посадових осіб нашої держави я почув: "А навіщо нам повертати Донбас, ти уявляєш, скільки туди грошей треба буде вгатити?" І це людина, яка, в принципі, займається розробкою та впровадженням державної політики. Я впевнений, що це не домінуюча думка, але такі люди є навіть в урядовому середовищі", - заявив Тука.

Про повернення Донбасу і "руку Москви" у гучних убивствах читайте в матеріалі "Апострофа": До вбивства Окуєвої навряд чи причетна Росія, мені підтвердив це одна людина - Георгій Тука.