RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Опальний екс-депутат Держдуми розповів, як Україні залучити симпатії жителів Донбасу

На окупованому Донбасі жителі, які були налаштовані до Києва лояльно, вже поїхали, а ті, хто там залишився, і без того налаштовані насторожено.

Таку думку озвучив колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Апострофу".

"Від того, що ви їм дасте можливість таких же насторожених обрати в свої органи влади, ви отримаєте тільки цементацію цієї самої настороженості. Ви не розіб'ється їх точку зору, і додаткової напруги від того, що на цій території не буде виборів, не відбудеться, тому що якраз люди ось цієї психології не бачать можливості принципово впливати через вибори, у них ніколи в житті такої можливості не було. Це ті ж самі люди, які продають свій голос за гречку", - сказав Ілля Пономарьов.

За його словами, дуже важливо для людей з окупованого Донбасу жити в безпеці.

"Ключовим питанням для цих людей не є неможливість голосувати. Ключовим для цих людей є можливість жити не під бомбардуванням, безпеку і робочі місця. Якщо це буде, якщо буде видно, що з приходом Києва в цей регіон прийшло відновлення промисловості і перестали стріляти, то я вас запевняю, що ці люди будуть по-іншому себе вести і ставитися до київської влади", - резюмував колишній депутат Держдуми Росії.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Сценарій обміну Донбасу на Крим на столі у Путіна з першого дня війни - Ілля Пономарьов".