RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У людей виникають питання: блогер розповіла про війну компроматів між ватажками ЛНР

Оприлюднені компромати щодо ватажків так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького та Ігоря Корнета наштовхують деяких жителів окупованих територій Луганської області на серйозні роздуми.

Про це в інтерв'ю "Апострофі" розповіла блогер і письменниця Олена Степова.

"Найголовніше - те, що перші керівники "держави" Плотницький і Корнет один одного звинуватили в тому, що вони фальсифікували обстріли Луганська Збройними силами України, щоб збурити людей. Ця інформація осідає в головах - і у людей виникають питання", - говорить вона.

Також блогер додає, що у людей виникають питання і в зв'язку з тим, що Леоніда Пасічника спочатку призначили в.о. "глави ЛНР" і тільки через кілька днів змінили під нього так звану конституцію.

"Змінюється так, що тепер будь-який бажаючий може займати посаду "глави" ЛНР. І це теж людей, здатних думати, підштовхнуло до серйозних роздумів", - зазначає Степова.

При цьому вона відзначає, що аналізом подій займаються люди, які і раніше замислювалися над тим, що відбувається.

"Так, ті, хто не думав раніше, і не почнуть цього робити. Вони не будуть шукати інформацію, не будуть намагатися аналізувати події. Вони будуть сидіти і далі в інтернеті і кричати: "Де наша зарплата?!". До них нічого не дійде, навіть коли почнеш розжовувати їм, що їх зарплата - в Південній Осетії, тому що всі шахти Луганської області тепер за версією терористів туди підкоряються, а там навряд чи комусь є діло до вас, ніхто про вас дбати не буде. Ці люди просто тебе не почують", - впевнена вона.

Нагадаємо, раніше Степова розповіла, як Плотницькому вдалося виграти війну компроматів з Корнетом і зберегти свою репутацію перед населенням.

Також читайте повний текст інтерв'ю Степової на "Апострофі" - Донецьк і Луганськ хочуть зробити однієї "країною", ходять гучні чутки про нових керівників.