НАБУ назвало причину обшуків у скандальної топ-чиновниці ДМСУ

Співробітники НАБУ провели обшуки в квартирі першого заступника голови Державної міграційної служби (ДМС) України Діни Пімахової, яка підозрюється у незаконних діях, з метою пошуку речовинних доказів щодо отримання неправомірної вигоди.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці НАБУ в Facebook.

"За даними слідства, організована група осіб (до складу якої імовірно входили службові особи Державної міграційної служби) із залученням керівників і співробітників Головного управління ДМС в місті Києві, ввели злочинну схему легалізації іноземних громадян на території України, в тому числі вихідців з країн Близького Сходу", - йдеться в повідомленні.

"Я надала абсолютний доступ до всіх речей, співробітники НАБУ дуже уважно провели обшук. Можу сказати, що ніяких незаконних речей як не було, немає і не може бути, тому що ніяких незаконних дій з мого боку не було. Слідчі дії закінчені. Мені підозру не вручали", - цитує Пімахову сайт українського телеканалу 112.

Як повідомляв "Апостроф", раніше адвокат чиновниці заявляв, що заступник голови Державної міграційної служби України (ДМСУ) Діна Пімахова неодноразово відмовляла детективу НАБУ під прикриттям у прийнятті незаконних рішень за винагороду.