RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вони не просто загралися: відомий вчений з Донецька висловився про чиновників, які зрадили Україну

Донецькі чиновники в 2013 році хотіли скористатися ослабленням центральної влади, намагаючись вибити для себе певні преференції, але в підсумку стали на шлях зради.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий донецький вчений-релігієзнавець, який був звільнений з полону бойовиків, Ігор Козловський.

"Вони як державні чиновники, які несли відповідальність, серйозну державну відповідальність, виявилися зрадниками. Вони не просто загралися, це занадто м'які слова. Так, це була гра, коли послабилася центральна влада і Україна перебувала в дуже складному становищі, а місцеві чиновники хотіли скористатися цією ситуацією і вибити щось для себе за допомогою таких механізмів", - зазначив учений.

За його словами, місцеві так звані "еліти" в результаті зрадили Україну, що призвело до катастрофи.

"Але насправді вони стали на шлях зради, і це привело їх до особистого краху. Ні, капітали свої вони вивезли і значно краще нас з вами влаштувалися, але це не робить їм честі", - вважає Козловський.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Не можна говорити, що жителі Донбасу винні, є інше слово - Ігор Козловський.