RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Гройсман підтримав проект BeSmart голови Одеської ОДА Степанова

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав освітній проект голови Одеської ОДА Максима Степанова - безкоштовну онлайн-платформу з підготовки до ЗНО.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Гарна новина: зроблено ще один крок до якісної і доступної освіти для кожного українця - тепер по всій території України доступна онлайн-платформа з підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання BeSmart. Це важливий крок, який дозволить українським школярам якісно підготуватися до ЗНО та продовжити освіту за спеціальністю мрії",- підкреслив Гройсман.

В Одеській ОДА також зазначили, що всього за тиждень після презентації платформу відвідали 100 тисяч чоловік. З них 15 тисяч вже зареєструвалися і почали навчання і підготовку до ЗНО.

"Наш проект підтримано урядом України. Дякую прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за високу оцінку",- написав Максим Степанов на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 5 лютого безкоштовну онлайн-платформу з підготовки до ЗНО BeSmart за підтримки МОН вивели на всеукраїнський рівень. Раніше проект працював в Одеській області і продемонстрував позитивні результати. Зокрема, за підсумками 2017 року, результати учнів, які готувалися за допомогою BeSmart, виявилися на 20-25 балів вище, аніж середній бал по країні. Окрім того, Одеська область стала першою серед областей України з англійської мови.