RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Лобіст Дніпра: нардеп Курячий розповів про свої завдання в новому скликанні парламенту

У новому скликанні парламенту нардеп Максим Курячий гарантує Дніпру законодавчу підтримку у нових інфраструктурних проектах і благоустрої міста, а також активну взаємодію з міською владою, новим президентом Володимиром Зеленським та Кабміном.

Про це заявив кандидат у народні депутати України по 25 виборчому округу (Чечелівський і частина Амур-Нижньодніпровського районів) Максим Курячий, повідомляє "Обозреватель".

"Дніпро – місто дивовижних і надзвичайно класних людей. Це місто-драйв, місто справжніх громадян і патріотів своєї країни. Безумовно, з особливо властивим йому колоритом і своєрідним характером. У нашого Дніпра – великі перспективи, і я готовий максимально сприяти його розвитку", – зазначив він.

"Своїм завданням бачу на законодавчому рівні надати комплексну законодавчу підтримку Дніпру і його жителям у нових інфраструктурних проектах і благоустрої міста, а також активну взаємодію з міською владою, новим президентом Володимиром Зеленським та Кабміном, щоб зміцнити позиції міста. Не варто забувати, що конкуренція між містами на вищому рівні просто божевільна. У новому парламенті я буду лобістом інтересів Дніпра", – каже нардеп.

"Багато що вдалося реалізувати завдяки реформі децентралізації, за яку я голосував. Це ремонти та модернізація дитячих та спортивних об'єктів, лікарень, житлового фонду міста, зон сімейного відпочинку. Сьогодні депутати міської ради Дніпра безпосередньо користуються результатами цієї реформи. І є ще низка проектів, які допоможуть людям отримати ще більше допомоги для того, щоб житлові квартали міста почали якнайшвидше облаштовувати і приводити до ладу", – нагадав Максим Курячий.