Весільний фотограф обійшов мільйонера на виборах в Раду: в мережі ажіотаж

На 77 окрузі в Запоріжжі на виборах з результатом в 42% голосів переміг представник партії "Слуга народу" Сергій Штепа, який раніше працював весільним фотографом.

Про це у себе на сторінці в Facebook написала відома українська журналістка Соня Кошкіна.

"77 округ, Запоріжжя, власник "Мотор Січі" В'ячеслав Богуслаєв програв округ (великий привіт всім, хто вчора піддавав мене обструкції, коли я ще вдень писала, що всі мажоритарні округи в Дніпрі і Запоріжжя "зелені"). Знаєте, хто виграв? Весільний фотограф. 27 років. Сергій Штепа. Більше 42%", - пише вона.

Користувачі в коментарях пожартували з приводу професії майбутнього депутата, його заробітків, а представник України в Раді Європи Борислав Береза навіть зазначив, що тепер для організації шоу у Верховній Раді є всі складові.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Центральна виборча комісія (ЦВК) повідомила, що закінчила обробку 67,91% протоколів у багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах до Верховної Ради України. Найбільше голосів отримує партія "Слуга народу" - 42,64%, також президентська політична сила взяла більшість і по мажоритарних округах.