RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Політолог назвав нелогічною зміну губернатора Харківської області

Звільнення Юлії Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації є нелогічним рішенням з боку вищого керівництва, оскільки у неї був високий рейтинг і вона утримувала ситуацію в регіоні стабільною.

Про це у себе в Facebook написав Вадим Карасьов.

Він підкреслив, що в Харківській області, на відміну від ряду інших, серйозних питань до губернатора не виникало.

"Юлію Світличну в кріслі глави Харківської області змінив Олексій Кучер. Якщо по більшості інших областей необхідність зміни губернатора не викликала сумнівів, то по Харківщині є питання. Ситуація не є типовою для України: після трьох років на посаді глави ХОДА у Світличної високий рейтинг і дуже пристойні соціально -економічні показники регіону", - зауважив він.

Також Карасьов привів в приклад петицію на сайті Офісу президента про звільнення Юлії Світличної з займаної посади, яка набрала 0,2% необхідних голосів.

"Ось скрін з сайту Президента. Це червнева петиція з вимогою звільнити Світличну. Набрала аж 52 голоси. З необхідних 25 000. За три місяці. Ось і весь "негатив". Залишається тільки "здогадуватися", навіщо було в цих умовах проводити "ротацію" на Харківщині та змінювати Світличну на Кучера. Регіон дуже складний, прикордонний. Росія поруч. Останні роки область була керована і стабільна. У Світличної виходило. чи вийде у Кучера - побачимо", - додав політолог.