RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Чиновників невеликого міста на Донбасі "спіймали" на дивній покупці: документ

Комунальна установа "Агентство розвитку громади" Покровської міської ради Донецької області придбала в травні цього року Apple iPhone 7 Plus 32Gb Black за 17 тис. гривень.

Як дізнався "Апостроф", відповідна інформація вказана на сайті ProZorro.

За вказаними документами, ідею придбання iPhone 7 Plus підтримали голова тендерного комітету Сергій Гриценко, заступник голови Денис Шиленко та секретар тендерного комітету Людмила Філоненко.

У квітні 2019 року середня ціна на iPhone 7 Plus становила 15460 гривень.

hotline.ua

Цікаво, що основним видом діяльності комунальної установи є регулювання та сприяння ефективному веденню економічної діяльності.

Щоб з'ясувати мету та доцільність придбання дорогого мобільного телефону, журналіст "Апострофа" зв'язався з Людмилою Філоненко. Спочатку секретар погодилася дати коментар, але як тільки почула, що мова іде про придбаний комунальним підприємством iPhone 7, відразу передумала та сказала, що не дає коментарів телефоном.

Також Філоненко не змогла пояснити, для чого використовується пристрій, та в чому полягала доцільність його придбання. Замість цього секретар почала жалітися на поганий зв'язок та поклала трубку.

1 / 1
1 / 1