RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Харківська ОДА ігнорує ініціативи Зеленського: документи

Комісія з питань соціально-економічного розвитку та міжнародного співробітництва Харківської обласної ради виявила суттєві недоліки в роботі нового глави області.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook глава даної комісії, депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична.

У процесі підготовки до сесії щодо прийняття бюджету і основних програм Харківської області пройшли засідання комісій. На комісії з соціально-економічного розвитку і був виявлений цілий ряд невідповідностей документів, наданих діючою обладміністрацією і цілого ряду основоположних указів президента.

"Розглянули Програму соціально-економічного розвитку на 2020 рік. Виявилася дивна річ - діюча облдержадміністрація повністю ігнорує ініціативи чинного президента. Позиції та норми обох указів Володимира Зеленського від 08.11.2019 та 30.09.2019, які позначають орієнтири і напрями реформування державної політики в економічній і соціальній сферах, до сих пір в обласній програмі не враховані ніяк", - зазначила Світлична.

Колишня глава області підкреслила, що вважає укази досить раціональними і їх чітке виконання здатне наблизити людей до їх очікувань.

За результатами роботи депутатів, основний документ розвитку регіону був відправлений на доопрацювання в Харківську обласну державну адміністрацію для усунення невідповідності з розпорядженнями глави держави.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1