RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Три сотні книг для лікарні Мечникова: радник прем'єра Голик поповнив лікарняний буккросинг

Буккросинг у Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова було встановлено кілька років тому, коли Юрій Голик був ще радником голови Дніпропетровської ОДА, і тепер він регулярно поповнює запас книг.

Про це написав сам радник прем'єр-міністра в Facebook.

"Приїхати в Дніпро, не заїхати в легендарну лікарню імені Мечникова і не подарувати туди чергові 300 книг в book-crossing, встановлений нами там пару років тому - це точно не про нас. Книги, подаровані лікарні, дуже швидко знайшли своїх читачів. За оцінками лікарів, читання благотворно позначається на процесі одужання пацієнтів", - заявив Голик.

"Ці книги розходяться буквально за один-два дні, залишаються порожні полиці. Ми дуже раді, що наші хворі, які потрапляють до лікарні Мечникова, мають таку можливість знайти улюблену книгу", - говорить головний лікар ОКЛ ім. Мечникова Сергій Риженко.

Серед 300 книг, подарованих лікарні, були також книги письменника Яна Валєтова і книга самого Голика "Нескінченність не для слабаків", що недавно вийшла.

"Мені подобається буккросинг. Я їх бачу в лікарнях, школах, я вважаю, що бібліотеки - це незаслужено забуті речі", - поділився Ян Валєтов під час передачі книг лікарні.

Книга "Нескінченність не для слабаків", автором якої є Юрій Голик, розповідає про те, як команда бізнес-менеджерів змогла впровадити навички ефективного управління в систему Дніпропетровської ОДА.