RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Роботи на мільярди гривень: голова Луганської ОДА розповів про ремонт доріг в області

У Луганській області планують виділити на ремонт доріг 3 млрд гривень, майнову підтримку дорожньому фонду Луганської області надали уряд та "Укравтодор", виділивши додатково з бюджету 200 млн гривень.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая.

Гайдай висловив персональну подяку голові "Укравтодору" Олександру Кубракову, раднику прем'єр-міністра Юрію Голику і прем'єру Олексію Гончаруку за сприяння в отриманні додаткового фінансування.

Як пояснив Гайдай, раніше на ремонт доріг обласного значення було виділено 500 млн гривень, при цьому тільки на ремонт ділянки дороги протяжністю 14 км, що проходить через Лисичанськ, було потрібно близько 200 млн гривень, тобто майже половина від усіх грошей обласного дорожнього фонду. Ремонтуючи дану ділянку за свій рахунок область була б змушена істотно зменшити обсяги робіт на інших дорогах.

За домовленістю з Олексієм Гончаруком, Юрієм Голиком і Олександром Кубраковим, ремонт Лисичанської ділянки буде профінансований з державного бюджету. У підсумку, кількість запланованих об'єктів, що підлягають ремонту в 2020 році в Луганській області не зменшиться.

Сергій Гайдай зазначає, що разом з виділеними додатковими 200 млн гривень сумарний бюджет на дорожні роботи області складе рекордні 3 млрд гривень.

Раніше Юрій Голик повідомляв, що європейські фінансові структури виділили 900 млн євро на ремонт ділянки траси Київ-Одеса та об'їзну дорогу навколо Львова.