RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

"Клейма ніде ставити": в соцмережах розкритикували кадрові рішення мера Одеси

Одеські блогери та активісти різко висловилися в соцмережах з приводу призначення екс-глави "Укравтодору" Сергія Підгайного заступником міського голови Одеси з питань виконавчих органів Одеської міськради.

Так, відома блогер Олена Добровольська написала в Facebook: "Геннадій Леонідович (Труханов) заднім числом призначив віце-мера - Сергія Підгайного. Якщо поглянути його біографію і прив'язки до труханівськіх Ростдорбудів (які дивним чином виграють тендери), то там багато смачного. Він буде займатися сферою будівництва в Одесі, п'ятнадцятирічний досвід не проп'єш і в карти не програєш. Схеми, "дах", мутки (в тому числі і з історичними пам'ятками) знадобляться в нових проектах забудови бетонною дичиною. І грошики за видачу дозволу й на незаконне будівництво самі себе не "запрацюють"

Журналістка і активістка одеського Євромайдану Олена Балаба висловила обурення з приводу призначення старих кадрів на керівні посади в мерії, назвавши Сергія Підгайного "старою панчохою".

"Труханов вирішив збирати гроші на вибори і йти потужним фронтом на осінь в наступ. А як ще пояснити призначення брудного корупціонера Підгайного, на якому клейма ніде ставити? Подумаєш, збирав Сергій гроші по Приморському району з бізнесменів ще при мері Гурвіці десять років тому. Подумаєш - працював заступником самого "ніякого" мера Одеси Костусєва. Подумаєш - масштабно (крав) гроші на ремонті українських доріг - спочатку в Одеській області, а після Революції Гідності і зовсім був керівником Укравтодору, уникнувши люстраціі і "по знайомству". Тепер (його) призначили робити вибори Труханову, тому що на осінь гроші треба, а хто їх принесе, якщо не одеські бізнесмени?" - написала Балаба.

24 лютого мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення на посаду віце-мера Сергія Підгайного, який раніше займав ряд керівних посад при Гурвіца і Костусєва, а також очолював "Укравтодор". За словами міського голови, Сергій Підгайний буде курирувати будівельну сферу.