RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Хочеш в депутати - заплати 20 тис: нардеп розповів про продаж мандатів в Чернігівській області

У Чернігівській області губернатор Андрій Прокопенко з подільниками організував схему продажу посад за "вступний внесок" в 20 тисяч доларів.

Про це повідомив народний депутат Антон Поляков в Facebook.

"Як виявилося, "слуги" Чернігівщини з губернатором Андрієм Прокопенко встигли не тільки з рекламними щитами, а й з вступними внесками. Хочеш іти в депутати до міськради або облради - заплати 20000$", - заявив він.

На думку Полякова, таким чином в регіональних осередках президентської партії остаточно ламається система політичного зростання, а починається звичайний розпродаж місць у партії.

"Вітаю з остаточною поломкою Ліфту і початком тупого обілечування. Результат не змусить себе довго чекати!", - зазначив депутат.

Також він відповів на публікацію популярного Telegram-каналу про провал роботи губернаторів, які прийшли від "Слуги народу", згадавши кейс голови Чернігівської ОДА.

"Легітимний, ви про що? Про яку роботу йде взагалі мова? Ось, наприклад, губернатор Чернігівщини, маючи один з найгірших показників своєї роботи по Україні, просто займається самопіаром. По всій області висять борди, невідомо за які кошти, з відвертим списком популізму "ні про що". Кого захищає, де будує, як допомагає - ніхто з жителів Чернігівщини не в курсі. Так, і якщо навіть щось з цього він би зробив, то це б вийшло виключно за бюджетні кошти. Тобто за рахунок платників податків. Тобто чиновник можливо піариться за рахунок освоєних кимось бюджетних коштів. ТєрпіТЄ", - зауважив Антон Поляков.