RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Будкомпанія, в спорткомплексі якої обвалився дах, побудує дитячу лікарню в Одеській області – ЗМІ

Начальник апарату Одеської ОДА Денис Мусієнко повідомив, що планує підтримати будівництво великої дитячої обласної лікарні: вже замовлено розробку передпроектної документації і запущено пошук локації. У той же час ЗМІ повідомляють, що Мусієнко до тендеру на сотні мільйонів гривень на будівництво дитячої лікарні планує залучити пов’язану з ним будкомпанію "Антарес груп".

Про це пише Znaj.

Ця фірма відома тим, що у 2017 виграла тендер майже на 18 млн гривень на будівництво дитячого спорткомплексу в Вишневому, Київської області. Проте вже за півроку під вагою першого снігу дах спорткомплексу обвалився, а присутні там діти не постраждали завдяки оперативним діям тренера. За результатами розслідування у розтраті коштів нікого із фірми "Антарес груп" до відповідальності притягнуто не було. Крім того, саме ця компанія виграла тендер на будівництво дитячого спортивного майданчику в Болградському районі Одеської області (в цей час Денис Мусієнко керував Болградською районною державною адміністрацією Одеської області). Місцева адміністрація судиться з "Антарес груп" три роки, бо компанія не виконала робіт, на які уклала договір, а завдаток у розмірі 1,5 млн грн – отримала. Как пише видання, "цій компанії чиновник із Одеської ОДА Мусієнко планує віддати тендер на сотні мільйонів гривень для будівництва дитячої лікарні".

Про Дениса Мусієнко відомо, що в 2019 році він боровся за місце в парламенті, коли був главою Болградської РДА (Одеська область). Був депутатом Києво-Святошинського райрада Київської області від "БПП- "Солідарність", де представляв територіальну громаду Вишневого.

Згідно з інформацією сайту "Чесно", Мусієнко міг бути причетний до грального бізнесу в Одеській області. У 2012 намагався потрапити в ВР самовисуванцем по 95 вибірково округу (Київська обл.), але набрав лише 0,32% голосів. У 2015 він балотувався в Одеську облраду, але не пройшов. Раніше працював помічником-консультантом народного депутата і бізнесмена Богдана Губського.