RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Реакція на провал на виборах: експерт висловився про призначення Зеленським друга Яроша у Дніпропетровську область

Зеленський поставив керувати Дніпропетровською областю кращого друга Дмитра Яроша Валентина Резниченка, і це реакція на провал на виборах.

Про це заявив політичний оглядач Олександр Потьомкін.

"Націоналісти торжествують - головою Дніпропетровської ОДА президент Зеленський призначив найближчого друга самого Дмитра Яроша, головного "правосека" України. Валентин Резниченко нічим особливо не запам'ятався під час роботи на Порошенка на Дніпропетровщині. Нічим, крім тисяч новин про псевдо-досягнення. Але Зеленський навіщось повернув "Валю" на губернаторський пост. Мотив президента очевидний і дуже простий. Зеленський провалив вибори в рідному Кривому Розі. Його земляки обрали мером представника "ОПЗЖ", у якого буде своя більшість у міськраді. Для боротьби з ОПЗЖ Зеленський і призначив Резніченка. Ярош підтверджує: Зеленському потрібно боротися з ОПЗЖ в Дніпропетровській області, оскільки партія Медведчука вже наступає на п'яти "слугам" і на наступних виборах точно забарвить область в синій колір. А разом з цим президент отримає і любов радикалів. Почитайте пост Яроша, оцініть пієтет, з яким той пише про Зеленського. Мовляв, якби ще Зеленський знищив Медведчука і вийшов з Мінських угод, тоді б радикали точно підтримали б такого Зеленського. Це цитата Яроша", - заявив він.

"Упевнений, що не за горами той час, коли Зеленський заради підтримки націоналістів вийде з "Мінська"... Зараз у Зеленського одна мета - всидіти на посаді будь-яку ціну. Для цього потрібно щось зробити з ОПЗЖ, яка прискореними темпами набирає рейтинг. Якими методами буде влада боротися з Медведчуком, ми вже бачили в Одесі, де на незаконному засіданні облради радикали за вказівкою губернатора Гриневецького побили народних депутатів від ОПЗЖ. Чи чекати такого свавілля на Дніпропетровщині? Я вже нічому не здивуюся" - зазначив Потьомкін.