RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

"Велике будівництво" на Харківщині: розпочався ремонт найстарішого моста області

Цьогоріч у рамках президентської програми "Велике будівництво" на мосту в селі Коробочкине у Харківській області проведуть поточний середній ремонт. Про це повідомляє "Укравтодор".

30-метрова переправа була збудована 125 років тому. Це найстаріший міст у Харківській області. І 45 років ця штучна споруда на автомобільній дорозі Н-26 Чугуїв – Мілове не бачила капітального ремонту.

"Вже розпочали підготовчі роботи. На початку квітня демонтовано тротуар лівого проїзду мосту. Зараз мостобудівники влаштовують підпірну стінку та ремонтують арку. Рух транспорту штучною спорудою буде здійснюватися у реверсному режимі. Роботи заплановано завершити в кінці 2021 року", - зазначається у повідомленні.

У лютому 2021 року також стартував ремонт мосту через Сіверський Донець на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуїв у напрямку села Малинівка. На 109-метровій штучній споруді проводять поточний середній ремонт. Роботи заплановано завершити в другому півріччі 2021 року.

Як повідомлялось, заступник голови Офісу президента і координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що у планах "Великого будівництва" на 2021 рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.