RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

"Велике будівництво" повністю змінило школу на Дніпропетровщині - фото до та після

Реконструйована торік школа №1 в Апостоловому Дніпропетровської області перетворилась на сучасний, безпечний та яскравий навчальний заклад. Саме ця школа стала однією з перших, які суттєво змінилися після масштабної реконструкції, ставши прикладом для змін в навчальних закладах всієї країни в ході програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Наочні фото "До/ Після" опублікував в Facebook Юрій Голик.

"Найбільш наочна рубрика Було - Стало. Апостолове в Дніпропетровській області. Школа №1. Як з сірої і похмурої будівлі школи зробити комфортний та сучасний освітній простір", - написав Юрій Голик.

На фото видно, що до реконструкції школа №1 перебувала в жалюгідному стані: напівзруйнований фасад, дах, що протікає, старі сірі класи з обшарпаними меблями, туалет без розділення на кабінки.

В Апостостоловскій школі №1 провели капітальний ремонт і благоустрій території. Будівля була модернізована повністю - від фундаменту до покрівлі. Утеплили фасад, встановили енергозберігаючі вікна. Тепер там нові кабінети, теплі коридори, яскравий фасад, нова їдальня, актова та спортивний зали.

Нагадаємо, в планах програми президента "Велике будівництво" на 2021 рік – продовження розвитку соціальної інфраструктури: школи - 95, садки - 70, стадіони - 80, басейни – 29, приймальні відділення у лікарнях - 177 об'єктів.