RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Велике будівництво": 250 дорожників "Автомагістралі-Південь" завершують ремонт траси від Павлограда до Донеччини

У Дніпропетровській області підрядна компанія "Автомагістраль-Південь" завершує ремонт одразу двох ділянок міжнародної траси М-04 від міста Павлоград у напрямку Донецької області за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

На об’єкті задіяні 250 працівників та 150 одиниць спецтехніки, повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми "Велике будівництво".

Поточний середній ремонт автотраси М-04 дорожники розпочали у березні від Павлограда до села Слов’янка відразу на двох ділянках загальною протяжністю майже 50 км.

Усьогозадвамісяцінавсійпротяжностіоб’єктуфахівці"Автомагістралі-Південь" влаштувалипосиленуосновузіСФОВтанижньогошарупокриттязкрупнозернистоїасфальтобетонноїсуміші.

Наразі з обох сторін ділянки робочі одночасно влаштовують верхній шар покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону згідно з європейськими стандартами. Паралельно мостобудівельники проводять роботи з відновлення аварійних мостів.

Фахівці також укріплюють узбіччя, облаштовують автобусні зупинки та проводять ремонт водопропускних труб. На черзі влаштування бар’єрного огородження, облаштування з’їздів і примикань, нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків. Роботи планують завершити в червні цього року.

Паралельно із цим стартував поточний середній ремонт іще на двох ділянках шляху М-04 у межах Дніпропетровської області: на 80-кілометровому відрізку п’ятихатського напрямку компанія "Автомагістраль-Південь" почала роботи з влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. На відрізку від Дніпра в напрямку до Кривого Рогу протяжністю 44,8 км вже на всій ділянці влаштували верхній шар покриття, тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків

Траса міжнародного значення М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине протяжністю 597,7 км проходить через 4 області та має стратегічне значення. Вона стане частиною найдовшої в країні магістралі М-30 Стрий - Ізварине.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенкоповідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.