RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського відновило дорогу на в'їзді до Черкас зі сторони Сміли

На ділянці найдовшої траси Черкаської області, Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань, на в'їзді у Черкаси з боку Сміли завершилися відновлювальні роботи в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це у Facebook повідомляє Служба автомобільних доріг області.

Протяжність відремонтованої ділянки становить 8,7 км. Це одна з 12-ти ділянок траси, на яких в цьому році проходять дорожньо-ремонтні роботи.

Тут було влаштовано новий тришаровий конструктив дорожнього одягу, що складається з щебенево-піщаної основи, обробленої цементом, вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону і фінішного верхнього шару з щебенево-мастичного асфальтобетону.

Також на ділянці біля Черкас була побудована автобусна зупинка, облаштовані тротуари. На дорозі влаштували перехідно-швидкісні смуги, зміцнили узбіччя, встановили металеву бар'єрну огорожу і дорожні знаки. На нове дорожнє покриття була нанесена пластикова дорожня розмітка.

Всього в 2021 році планується відновити 115 км траси Н-16, загальна протяжність якої становить 208,1 км. У минулому році за програмою "Велике будівництво" вже були відремонтовані 67,2 км.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що до кінця 2023 року в Україні планується відновити всю мережу доріг державного значення.