RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

20 вересня

Всі новини

Президентське "Велике будівництво" завершує ремонт трас Н-11 та М-14 у Миколаївській області

На Миколаївщині стартувала фінальна фаза ремонту траси Н-11 Дніпро-Миколаїв. В рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочалося влаштування верхнього шару покриття на ділянці км 314+000 – км 319+335, повідомила Миколаївська ОДА.

"Від Миколаєва до Баштанської кільцевої розв’язки наразі влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону обома смугами руху. Триває укладання фінального шару покриття у Дніпропетровському напрямку", - йдеться на Facebook-сторінці ОДА.

Паралельно з цим дорожники виконують укріплення узбіччя вздовж цієї ділянки автошляху Н-11.

За даними прес-служби ОДА, на завершальному етапі також виконання робіт з відновлення дорожнього полотна вулицями міста Миколаєва, що збігаються з міжнародною автодорогою М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Протяжність ділянки ремонту у межах обласного центру – 10,5 кілометрів.

Натепер у двох шарах асфальтобетону покриття вулиць Веселинівська, Одеське шосе, Велика Морська, Нікольська, Пушкінська та проспект Героїв України.

"Наступний етап - нове покриття Варварівського та Інгульського мостів. Сьогодні підрядна організація Автострада приступає до фінішного укладання асфальтобетону на мостовому переході через річку Інгул", - розповіли в ОДА.

На даному об´єкті цілодобово працює близько 100 спеціалістів компанії, залучено понад 50 одиниць техніки.

"Задля максимального комфорту та зручності городян і гостей міста на основних магістралях працюємо переважно вночі. Вдень асфальтуємо з´їзди та примикання", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко повідомив, що одне з завдань президентської програми — до кінця 2023 року відбудувати усю мережу загальнодержавних доріг, яка складає близько 20 тисяч км.