RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського зробить сучасну спортшколу на місці старої ДЮСШ у Тернівці

У місті Тернівка Дніпропетровської області буде реконструйовано дитячо-юнацьку спортивну школу "Темп", побудовану в 1979 році. Оновити заклад планують за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Дніпропетровська ОДА.

"Зараз в розпалі - реконструкція спортшколи "Темп" в Тернівці. Прагнемо, щоб жителі міст і сіл з дитинства тренувалися в хороших умовах", - прокоментував глава області Валентин Резниченко.

Підрядники вже утеплили цоколь будівлі та завершують ремонтувати покрівлю, яка буде з системою танення снігу. У школі осучаснять вуличні спортмайданчики. На футбольному мініполі покладуть професійне штучне покриття. У розпалі також внутрішні роботи.

"Раніше в приміщеннях не було вентиляції, просто відкривали вікна - тепер нам зроблять нову систему. Зносилося покриття на майданчиках. Не вистачало роздягалень. Після ремонту їх стане більше", - розповіла директор ДЮСШ Наталія Парака.

У спортивній школі - 380 вихованців від 5 до 18 років. Вони займаються в 6 секціях - по волейболу, гандболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу та боксу.

Нагадаємо, у вересні президент Володимир Зеленський відкрив в Києві перший в країні спортивний урбан-парк, створений в рамках програм "Велике будівництво" і "Здорова Україна". Він заявив, що у 2022 році подібні парки будуть відкриті у Львові, Кропивницького, Кривому Розі, Дніпрі, Харкові, Сумах.