RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Селищний ліцей на Дніпропетровщині отримає сучасний стадіон за програмою Зеленського

У Петропавлівці Дніпропетровської області розпочалося будівництво сучасного стадіону для місцевого ліцею №2. Стадіон створюють за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

"Модерновій школі — сучасний стадіон. У Петропавлівському ліцеї №2 на Синельниківщині будівництво триває. Спочатку осучаснили навчальний корпус. Після взялися за спортивну зону на подвір’ї. Там облаштовуємо декілька футбольних полів та майданчиків", — зазначив голова ОДА Валентин Резніченко.

Проєктом передбачені велике та мале футбольній поля, майданчики для волейболу, баскетболу та тенісу з безпечним сучасним покриттям, смуга перешкод, бігові доріжки та зона для стрибків.

Від старого стадіону ліцею з роками залишилася лише назва. Дітям доводилося грати у волейбол на порепаному асфальті, а у футбол — на ґрунті з купинами. Було невеличке поле для міні-футболу з гумовим покриттям, але воно не вміщало всіх бажаючих.

Новий стадіон зводиться фактично з нуля. На ньому зможуть займатись не тільки ліцеїсти, а також вихованці спортшколи.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський назвав серед планів програми «Велике будівництво» ремонт та будівництво сотень об'єктів соціальної інфраструктури по всій країні, у тому числі стадіонів, спортмайданчиків, шкіл, дитячих садків та ін.