RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Слобожанському завершилось "Велике будівництво" басейну: одночасно можуть плавати 100 осіб

У Слобожанському на Дніпропетровщині завершилося будівництво з нуля сучасного басейну, який відповідає всім вимогам безпеки, оснащення та інклюзії. Проєкт був реалізований у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

"2021-й став для Дніпропетровщини роком "Великого будівництва". Майже 100 інфраструктурних об’єктів збудовані з нуля, оновлені, модернізовані. У Слобожанському й Нікополі виросли сучасні басейни", — зазначила заступниця голови ОДА Ольга Горб.

У басейні планується проводити безкоштовні уроки плавання для місцевих школярів.

На першому поверсі будівлі розташовані рецепція і кафе. На другому — великий басейн для дорослих на шість доріжок і малий для дітей, роздягальні та душові. На третьому — тренажерна та фітнес зали з інвентарем для силового та кардіо навантаження та оглядовий майданчик.

Басейни розраховані на 100 відвідувачів одночасно, тренажерні зали — на понад 50 осіб.

Для людей з інвалідністю передбачені ліфт, пандуси та спеціальні підйомники у басейнах.

Для очищення води встановлено багатоступеневе іспано-американське обладнання зі спеціальними потужними піщаними фільтрами та бактерицидними лампами. У дитячому басейні передбачено срібно-катодне очищення.

Нагадаємо, що в межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні вже побудували 25 басейнів.