RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Мери 30 міст готові ЄС допомагати у відновленні інфраструктури, яку знищує армія РФ - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у онлайн-конференції з 30 мерами Європейських країн.

Подробиці він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні поспілкувався в режимі відеоконференції з мерами майже 30 міст із тих, що входять до Асоціації Європейських міст при Єврокомісії (EUROCITIES). Усі мери наголосили на політичній підтримці України та її боротьби за свою незалежність і свободу. Висловили повагу і захоплення відважністю і героїзмом українців. Європейські колеги підкреслили, що і надалі допомагатимуть Києву та Україні. А також, зокрема, висловили готовність допомагати у відновленні інфраструктури, яку сьогодні руйнує і знищує російська армія. Переконаний, ми переможемо і відбудуємо наші міста і нашу країну", - написав Кличко.

Він зазначив, що у конференції взяли участь Даріо Нарделла - мер Флоренції, який є президентом EUROCITIES, мери, зокрема, Осло, Мілана, Парижа, Лейпцига, Роттердама, Стокгольма, Барселони, Брюсселя, Тулузи, Таллінна, Відня, Варшави та інших міст.

"Ці міста сьогодні надають допомогу українським переселенцям, збирають і відправляють у нашу країну гуманітарну допомогу, ліки, товари першої необхідності", - додав Кличко.