RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У мережі висміяли відеосюжет про стрілянину біля маєтку Порошенка

Користувачі соціальних мереж підняли на сміх відеосюжет про стрілянину в селищі Козин, де живе президент України Петро Порошенко.

Сюжет ТСН прокоментував відомий український блогер Богдан Карпенко на своїй сторінці у Facebook.

"Журналістика 99lvl", — зазначив він, процитувавши журналістів: "Свідки кажуть про великий гелікоптер камуфляжного забарвлення – пофарбований у зелений і чорний кольори. З нього на подвір'я підприємців Володимира Костеріна і Наталі Жиліної впали три вогняні снаряди. Охоронець маєтку стверджує, що бачив, як снаряд з гелiкоптеру влучив у кущ. За 20 секунд він перетворився на згарище. Жодного відео ані з камер спостереження, ані з мобільних телефонів немає".

"Якщо вже фейсбук розщедрився на різні види лайків, потрібно попросити ще один: "Дно", спеціально для деяких каналів і видань", "З палаючого куща до підприємців ніхто не волав?", "Таке не лікується нічим, крім величезних штрафів і ампутації кінцівок", "А чого тут дивуватися, коли прокурор на засідання суду каже, що покази свідків - це і не докази ніякі", "Войціцькій також кущ спалили. Якийсь кущовий маньяк з’явився", "Кажуть, що за кермом гелікоптера сусіди бачили жінку, яка схожа на Марину Порошенко", "Залив очі і п**дить... Отак і Христос "воскрес" 2000 років тому", "Свідчили: Наполеон і Микола ІІ — обидва з палати 6", "Бухають по-чорному... Там певно десь і Чупакабру бачили. До речі! Куди з ТСН поділися новини про Чупакабру???" — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 17 березня в Козині було скоєно замах на депутата Верховної Ради з фракції "Самопоміч" Вікторію Войціцьку.

У червні 2015 року на березі водойми поблизу смт Козин Обухівського району Київської області невідомий влаштував стрілянину по дітях.