Нове фото від Саакашвілі розсмішило соцмережі

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі розсмішив соціальні мережі своєю фотографією в образі прикордонника.

Фото, яке Саакашвілі опублікував у своєму Facebook, висміяли користувачі соцмережі.

"Саакашвілі вже наближається до межі. Давайте допоможемо йому її перейти", — пише у своєму Facebook користувач з ніком Greg Davis.

Він також опублікував забавно отфотошопленное фото Саакашвілі.

"Судячи по частоті перевдягань, можна було б подумати, що губернатор відчуває себе в театрі. Але подивившись на нього, розумієш, що в цирку", — коментує знімок одесит Вадим Чорний у своєму Facebook.

"Мишико дня", — прокоментував фотографію журналіст Михайло Голуб у своєму Facebook.

"Це фото зробило мій день. Яка ж нудна була українська політика до Міхо. Новий день — новий зашквар", — пише користувач Facebook Уляна Безпалько.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День прикордонника.

Як повідомляв "Апостроф",з нагоди Дня прикордонника глава Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі згадав, як служив у радянських прикордонних військах в Україні, і розповів про інцидент з російським майором.

Раніше кореспондент британської газети The Guardian Шон Уокер, який брав інтерв'ю у голови Одеської обласної державної адміністрації, звинуватив Михайла Саакашвілі у брехні.