Легендарний Гребенщиков розповів, як соцмережі впливають на вихованість людини

Російський музикант, лідер знаменитої групи "Акваріум" Борис Гребенщиков вважає дурним проводити час в соціальних мережах.

Про це він повідомив в інтерв'ю російському сайту Lenta.ru.

"Не звинувачуйте молоток, потрапивши собі по пальцях. Ніхто не змушує нас проводити час в соцмережах; це просто найдурніша форма проведення часу, доступна сучасній людині, тому нас, природно, до неї тягне", - сказав музикант.

Також він розповів, що за використання гаджетів на публіці можна судити про рівень вихованості людини.

"Подивіться навколо: з упертости погляду людини в його соціальне пристосування (начебто телефону) можна зробити висновок про його вихованість та культуру. Добре вихована людина ніколи не дозволить собі на публіці замикатися на екрані свого гаджета. Так само, як у гучній телефонної розмови в громадських місцях можна безпомилково впізнати людини неосвіченого і безкультурного", - зазначив Гребенщиков.

За його словами, проведення часу у соцмережах – "це як лузання соняшникового насіння: безпомилково говорить оточуючим про твій соціальний рівень".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно з'явилися фото і відео виступу групи "Акваріум" і її лідера Бориса Гребенщикова в Києві.