RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Розстріл Євромайдана: опубліковано фото важливих підозрюваних

У мережі опублікували фотографії людей, яких підозрюють у приховуванні фактів по справі про розстріл Євромайдана.

Їх фото виклав народний депутат Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook.

Ар'єв зазначив, що саме цих двох людей підозрюють у виводу "Беркута" з Києва, а також у знищеннi зброї, з якої вбивали Небесну Сотню.

Нардеп зазначив, що за версією слідства двоє колишніх афганців з організації "Ніхто крім нас" вивели з Києва беркутівців-вбивць на прохання міністра МВС Захарченка.

На знімках зображений учасник організації Чобітько (на фото він з георгіївською стрічкою) і Олександр Ковальов (на знімку Ковальов біля Донецької ОДА під час її захоплення терористами).

Ар'єв зазначив, що Ковальов володів незаконними "копанками" в Донецькій області. "Він і сховав цю зброю", — пише нардеп.

Також він повідомив, що останнім часом Ковальов перебував у Києві, жив на бульварі Лесі Українки і їздив на позашляховику з номерами АА4004ВР.

Фото з Facebook Володимира Ар'єва

Нардеп розповів, що люди, котрі допомагали "Беркута", які теж стояли на Майдані. "Хоча, швидше за все в якості кротів тодішнього МВС", — зазначив Ар'єв.

Як повідомляв "Апостроф", Ковальову (хоча його прізвище на той момент і не була названа) вже повідомили про підозру в приховуванні злочину.