RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У мережі викликала ажіотаж розповідь про перспективи Донбасу без сепаратистів

Блогер з Маріуполя Ярослав Матюшин викликав ажіотаж у соціальних мережах розповіддю про те, яким би було майбутнє Донбасу, якби його не захопили бойовики.

Про це Матюшин написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що нещодавно в Маріуполі нарешті з'явився 3G, хоч поки і не у всіх міських районах. У зв'язку з цим блогер став розмірковувати про те, яким був би зараз Донбас, якби він не був захоплений сепаратистами.

Матюшин зазначив, що на Донбасі був би один з кращих футбольних клубів України і до них би їздили з гастролями легендарні групи, такі як "Океан Ельзи". Блогер вважає, що в регіоні міг би відбутися який-небудь масштабний фестиваль. Він зазначає, що міста Донбасу могли б поборотися за право приймати "Євробачення", оскільки в них була співачка, яка перемогла на цьому конкурсі. Також жителі Донбасу змогли б вболівати за свою збірну на Євро-2016, і їх спортсмени виступали би на Олімпіаді в Ріо у складі збірної. Матюшин зазначив, що ще б у Донецьк ходили потяги "Інтерсіті" з великих українських міст.

"Але ж, **ть, russian spring ("Російська весна" англійською, - ред.) внесла свої корективи. І тепер Маріуполь реально крутіше колишньої столиці регіону в своїй інфраструктурності та своєму добробуті". А Донецьк... А що Донецьк? Комендантська година, порожні дороги і, звичайно, Кобзон. Амен", — резюмує блогер.

Його пост менш ніж за годину зібрав понад 150 лайків.

"Та пішли вони в ж**у ці донецькі", "Все це ще буде в Донецьку, але вже без шанувальників russian spring", "Вже рік б у них був 3G", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі житель окупованого бойовиками Донецька розповiв про життя в контрольованому Україною Маріуполі.