RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні розповіли про серйозні ризики у зв'язку з новими навчаннями армії Путіна

Популярний український блогер та волонтер Юрій Касьянов вважає, що нові масштабні навчання, які російська влада оголосила на кордоні з Україною, загрожують перерости у велику війну між Україною і РФ.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Військова розвідка – наша і наших друзів – стверджує, що ймовірність великої війни дуже висока. Що там в голові Путіна - не знає ніхто, але раптові російські навчання цілком можуть перерости в наступальну операцію, і не одну. З глибокими фланговими охопленням, з висадкою морського і повітряного десантів, із застосуванням бойової авіації. Можуть діяти нахабно - завантажать корабель військами, і попливуть в Одесу", - прогнозує волонтер.

За його словами, найближчі два тижні будуть сприятливими для війни.

"Тут тобі і вибори в США і Росії, і саміт G20, і сприятливі погодні умови, і всі на купу... не можна так довго тримати в напрузі великі угруповування вторгнення; не можна вічно годувати населення обіцянками швидкої і стрімкої перемоги. Вікно можливостей у Путіна закривається", - додав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", 25 серпня командування Збройних сил Росії оголосило несподівану перевірку в Південному, Західному, Центральному військових округах, на Північному флоті, а також у головних командуваннях ВКС і ВДВ.