RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні обікрали відомого кінопродюсера: мережі обурив її пост

Відомий продюсер Дар'я Бассель повідомила, що в потязі у неї вкрали рюкзак з цінними речами та документами.

Про це Бассель написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що пропажу виявила під ранок перед прибуттям поїзда. Продюсер розповіла про те, що чекала на пероні поліцію близько години, але ті заявили, що не можуть прийняти від неї заяву.

Також Бассель розповіла про свій візит до чергової частини, де їй довелося довго чекати, щоб у неї прийняли заяву про крадіжку.

Потерпiла показала на фото, як виглядає кімната для відвідувачів в черговій частині.

Фото з Facebook Дар'ї Бассель

"Привіт, Київ, привіт, реформа поліції", — закінчила продюсер свою розповідь.

Пост Бассель зібрав понад 340 лайків і понад 75 репостов.

"Ось це кіно", "На поліцію сподівайся, а за речами стеж! Злодіїв менше не стало", "Гроші, документи, телефон — завжди при мені в натільному гаманці, спортивної "барсетці", нашейном мішечку... Ноут і важливі речі ніколи окремо від себе не тримаю: кладу на своїй полиці під стіну і рукою страхую завжди. Краще трохи дискомфортно полежати, ніж потім мати такі проблеми. І про взуття: складаю в пакет і в багаж. Тому що була свідком як кілька років тому людина з поїзда взимку вночі у мороз виходила босоніж", "Той випадок, коли сам собі буратіно... Як поліція повинна була діяти? Прочісувати шлях прямування поїзда, все кинувши? У поїзді затримати всіх пасажирів?", "Звичайно, винна поліція. Що вона повинна була робити, на думку автора?" — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в серпні злодії пограбували квартиру колишнього міністра оборони Олександра Кузьмука на вулиці Тургенєвській в Києві.