RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Мережі зворушила історія пораненого бійця, який рвався в зону АТО

У соціальних мережах викликала резонанс історія учасника АТО Євгена Ісаєва, який отримав поранення на окупованому Донбасі, хотів повернутися в зону АТО, але в результаті після поневірянь зміг влаштуватися на работу до вiйськкомату.

Про Ісаєва розповів радник президента України Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook.

Він повідомив, що Євген Ісаєв був поранений на окупованому Донбасі. За словами Бірюкова, у Ісаєва були переломи обох рук і йому ампутували стопу. З-за цього в його військовому квитку поставили відмітку, що він не може далі проходити військову службу.

Радник Порошенко розповів, що Ісаєв спочатку рвався повернутися в зону АТО, потім намагався влаштуватися на роботу у Вінницькому військкоматі.

"Його чекали і звали у Вінницькому військкоматі, тримали для нього місце. Він писав листи, він просив всіх. Система була глуха. Закон суворий..." — розповів Бірюков.

З його розповіді випливає, що Ісаєва візьмуть на роботу у військкомат тільки завдяки втручанню міністра оборони Степана Полторака. "Треба ламати цю систему", — підсумовує Бірюков.

Фото з Facebook Юрій Бірюкова

Пост Бірюкова про учасника АТО зібрав понад 660 лайків у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юрій Бiрюков показав президенту України Петру Порошенку нові пайки для українських військових.