RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вульгарне відео з "чиновницями" з окупованого Криму обурило мережі

Новорічний кліп, який зняли "чиновниці" так званого Міністерства культури окупованого Криму, викликав хвилю обурення в мережі.

Відео опублікував блогер Володимир Гарнарчук в YouTube.

У кліпі кримські "чиновниці", одягнені в костюми Снігуроньок, виконують перероблену пісню "Мама Люба" російської поп-групи "Серебро".

У коментарі до відео повідомляється, що брюнетка, яка знаходиться за кермом — це директор кримської філармонії і ялтинського концертного залу "Ювілейний" Олеся Костенко. Інші жінки, які знімалися в кліпі, зараз займають керівні пости в так званому "міністерство культури" окупованого Криму. Відзначається, що кліп був знятий ще в 2011 році.

"Мабуть, новий рік для крисчан теж буде таким же страшним, як і ці потерті мочалки", "Як же мені, б*ть, соромно. І ці люди відповідають за культуру та освіту Криму та його мешканців, але найприкріше, що я, б**ть, в Криму живу", "І не дивно що потім старшокласницi танець бджілок танцюють!", "Об'єктивно заявляю, що це цілковита ганьба, показова по своїй суті. Хоча б, якість підходу та реалізації даного "виробу" говорить про рівень цих панянок і їх "роботи на місцях". Давно я говорив, що це прокляття наших установ культури — якісь Еллочки Людоєдкiни, вульгарні, замизганi, неосвічені тітоньки на посадах керівників, нічого не тямлять в предметі, яким керують. Це, як правило, чиїсь коханки, подружки, собутильніци та інше. Поки так буде, ні про який рівень культури говорити не доводиться, на жаль", "Ось це культур. Країна скреп...", — коментують відео користувачі YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі жахнулися поганим станом кримських доріг.