RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Поліція побоюється початку мародерства в Авдіївці

Через загрозу мародерства у знеструмленій через обстріли проросійських бойовиків Авдіївці поліція посилила патрулювання міста, повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції в Донецькій області Наталя Шиман в ефірі Еспрессо.TV.

За її словами, через відсутність світла у Авдіївці, а також через велику кількості руйнувань місцеві мешканці залишають свої будинки. Зважаючи на це, в місті існує загроза мародерства, тому у першу ніч у населений пункт були відправлені додаткові сили, щоб організувати посилене патрулювання міста.

"У даний час правопорядок збережено, і у місті, яке знаходиться під обстрілами, мародерства немає. Також повідомлень про крадіжки або інших кримінальних злочинах немає. Всі сили спрямовані на те, щоб зберегти стабільну ситуацію у місті", - повідомила вона.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, проросійські бойовики, незважаючи на оголошений режим тиші, обстріляли бригаду електромонтажників і піротехнічну групу ГСЧС, які прямували до пошкодженої лінії електропередач в районі Авдіївки.