Штаб АТО повідомив про нові обстріли на Донбасі

Російсько-терористичні війська за станом на 18:00 20 лютого сорок разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Гнутове, Старогнатівку, Водяне, Широкине. По Водяному, Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вели вогонь снайпери", - повідомив прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін.

З мінометів калібру 82 міліметри обстріляно Авдіївку, Луганське, Зайцеве та Троїцьке. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Авдіївку, Кам'янку, Луганське, Зайцеве та Жовте.

"По Опитному неодноразово вели вогонь БМП противника. По Авдіївці - снайпери. На Луганському напрямку – з протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Новоолександрівку, а з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та протитанкових ракетних комплексів – Новозванівку", - відзначили у штабі.

Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу загинув один український військовий, ще одного було поранено.