RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Чиновницю Міноборони звільнили за наклеп на волонтерів

Керівництво Міністерства оборони України звільнило чиновницю відомства за наклеп у соціальних мережах на діяльність волонтерів у зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Керівництво Міністерства оборони України вважає неоціненним внесок кожного волонтера увійськову міць іобороноздатність нашої держави. Саме тому в лавах Збройних Сил України не можуть служити або працювати особи, які зводять прикрі наклепи на волонтерів, зробивших великий внесок у безперебійне функціонування армії України", - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що така позиція керівництва Міністерства оборони України обумовлює вживання вимушених заходів, а саме звільнення зазначених осіб із займаних ними посад.

Раніше співробітниця Міноборони України Тетяна Баранська заявила у Facebook , що війна в Україні буде доти, "доки волонтери на фронт будуть мотатися, адже для них це чистої води бізнес".

Нагадаємо, на Донбасі недалеко від населеного пункту Кримське Новоайдаровського району Луганської області 17 лютого загинув представник одного з українських благодійних фондів.