Перемагаємо радянську свідомість: "Азов" розповів, як готується до провокацій на травневі у Харкові

Цього року навряд чи вдасться уникнути бійок з проросійськи налаштованими громадянами під час травневих свят. Про це в коментарі "Апострофу" заявив глава Громадського корпусу "Азов" в Харкові Олег Ширяєв.

"Якщо вони вийдуть, то, я думаю, будуть агресивні моменти, на жаль, усі моменти не згладити, і буде як завжди. Вони ж виходять для того, щоб дестабілізувати становище у країні і зробити місток для реваншистів. Особисто я проти того, щоб будь-які радянські символи або георгіївські стрічки проходили по Харкову. У такій ситуації я не підбираю ні модель поведінки, ні слова", - заявив він.

За словами Ширяєва, після перемоги над Третім рейхом, українцям варто перемогти радянську свідомість, яка засіло у головах багатьох громадян.

Нагадаємо, раніше екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав найбільш потенційно небезпечні регіони в період травневих свят.

Детальніше про можливі провокації на травневі свята читайте в матеріалі "Провокації на травневі: найнебезпечніші регіони України", опублікованому на "Апострофі".