RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У мережі пригадали справжнього ветерана Другої світової, онук якого загинув на Донбасі

У зв'язку зі скандалами навколо фейкових ветеранів в мережі згадали про справжнього учасника Другої світової, який в 2014 році поховав онука, загиблого в боях на Донбасі.

Про ветерана згадав користувач Facebook Олександр Кравчук.

"9 травня для України. Справжній, не фейковий, ветеран другої світової і убитий російськими на Донбасі його онук. Горе..." — написав Кравчук, опублікувавши фото ветерана.

"Запорізький ветеран поховав єдиного онука ще на початку війни з російськими окупантами. Він звертався до ветеранів війни, що живуть в Росії, щоб вони не посилали своїх онуків вбивати українців. Дуже шкода дідуся! І мати, що втратила єдиного сина. Ми пам'ятаємо, сумуємо і вдячні за те, що наш земляк віддав життя за те, щоб захистити рідне місто від кремлівської орди!" — пише користувач Facebook Валентина Скиба.

"Подивіться уважно в обличчя цієї людини і на морди "ветеранів" біля Путіна! Відразу все стане на свої місця", — зазначає користувач Facebook Михайло Знайда.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня в Запоріжжі з Днем перемоги вітали фейкового "ветерана", який народився через два роки після закінчення Другої світової.