RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названі небезпечні напрямки, звідки Росія може вдарити по Україні

У разі прямого широкомасштабного військового вторгнення в Україну російська армія може вдарити з боку Білгородської області, а також з Білорусі.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив відомий волонтер Роман Донік.

Він підкреслив, що РФ, витрачаючи колосальні кошти, розгорнула на кордоні з Україною, на білгородському напрямку два армійських корпуси. "Вони ж є! Там будуються казарми, проводяться комунікації, вони озброюються ... І якщо вони вже на кордоні - то це неспроста", - заявив волонтер.

Донік також вказав на те, що Росія для участі в навчаннях в Білорусі замовила в десятки разів більше вагонів, ніж в минулому. "Може, вони роблять це спеціально - щоб тримати нас у напрузі. Але ніхто ж не може виключити можливості, що вони посадять свою армію в вагони, відвезуть в Білорусь - і звідти вдарять", - припустив волонтер.

Нагадаємо, раніше найбільш небезпечні напрямки для нанесення ударів РФ по Україні назвав народний депутат Дмитро Тимчук.

Детальніше про можливості відкритого вторгнення російських військ в Україну читайте в інтерв'ю відомого волонтера Романа Доніка "Путін неспроста розгорнув війська, є варіанти великої війни з Україною", опублікованому на "Апострофі".