RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Загибель військовослужбовця в зоні АТО: у Нацгвардії повідомили нові деталі

У зоні проведення антитерористичної операції застрелився 23-річний боєць запорізької військової частини №3029 Національної гвардії України, служив за контрактом.

Про це повідомив заступник командира по роботі з особовим складом військової частини Нацгвардії Ігор Лєдєнцов, передає Інтерфакс-Україна.

"Дійсно, боєць нашої військової частини 1994 року народження покінчив життя самогубством - застрелився увечері 30 липня. Це сталося в зоні АТО, де він служив за контрактом", - розповів він.

Лєдєнцов також додав, що товариші по службі загиблого не мають жодної інформації про те, що загиблий перебував у соціальній групі самогубців "Синій кит" і здивовані її появою у ЗМІ.

"Хлопець був хороший, не конфліктував з колективом. Звідки взялася ця інформація невідомо. Ведеться розслідування", - розповів Льодяників.

Відомо, що боєць родом із смт Бельмак Запорізької області. Після того як відслужив строкову службу в лавах Збройних сил України, підписав контракт на службу в армії і захищав Україну в зоні антитерористичної операції на Донбасі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні АТО на Донбасі застрелився 19-річний нацгвардієць, який перебував у групах самогубців в соціальних мережах.