RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путін калічить росіян: в Україні дали яскравий прогноз про розвал РФ

Росію обов'язково очікує розвал, який відбудеться тоді, коли у цієї країни закінчаться гроші.

Такой прогноз в інтерв'ю "Апострофу" висловив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

За його словами, вирішити всі існуючі військові конфлікти в світі досить легко.

"Сказати: все, хлопці, ми пожартували, повиводити все війська і почати активно інтегруватися у вільний світ, модернізувати саму Росію і вкладатися в значимі для людства справи. Єдине серйозне гальмо в світі, яке заважає нам всім перейти в більш гуманний і інноваційний світ - це Росія. Країна, яка 50 років тому покликала людство в космос, зараз є головним гальмом цього самого людства. Ось заслуга Володимира Володимировича і людей з його оточення", - говорить він.

На його думку, після того, як США зрозуміли, з ким мають справу насправді, то вирішили діяти по-іншому.

"Вони вирішили, що складуть список і почнуть розмовляти з цими людьми по-іншому. Бо нічого гальмувати", - уточнює Арестович.

З цієї причини, на думку експерта, розвал Росії - лише справа часу.

"Чи розвалиться це все, коли гроші закінчаться. Вони ще якийсь час будуть, але потім обов'язково закінчаться. Адже кам'яний вік припинився не тому, що камені закінчилися, правда? Так же і нафтове століття припиниться не тому, що нафта і газ закінчаться, а тому, що світ перейде на інший пакет технологій. І ось тоді з чого жити бідної Росії? А коли в Росії не буде грошей, все 83 суб'єкта федерації почнуть душити один одного за останнє. І поки на цьому страху і тримаються Володимир Володимирович і Сергій Кужугетович [Шойгу], який, можливо, прийде йому на зміну. Вони всі живуть зі страху - ці люди плодять страх, вони збільшують кількість страху в світі, в першу чергу - в душах своїх улюблених росіян. Це торговці страхом, вони калічать російський народ, калічать Росію. Про будь-якій країні потрібно судити по кращим її представникам, а не за найгіршими. Ось, наприклад, Висоцький, душа Росії, більш російського поета в Росії, мабуть, не було. Що б він сказав з приводу всього цього? Що сказав би Шукшин? А Гурченко? ", - підсумував блогер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Росія готова воювати до 2030 року, для України все тільки починається - Олексій Арестович".