RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Генерал Думанський закликав ветеранів і військових допомогти забезпечити порядок під час акцій 8-9 травня

Генерал Юрій Думанський звернувся до ветеранів бойових дій і військовослужбовцям із закликом допомогти правоохоронцям забезпечити безпеку під час акцій 8-9 травня по всій Україні.

"Залишилися лічені дні до 9 Травня. Це День пам'яті та скорботи за загиблими, символ стійкості і мужності справжніх воїнів та захисників своєї землі, свого народу. Вам, як нікому іншому, відомі і тягар поразок, і радощі перемог. У ваших серцях назавжди залишилось та присутнє фронтове братство і біль втрат", - говориться в його зверненні.

"Усі ми дуже різні. У кожного є свої принципи і переконання. Кожен веде свою особисту боротьбу за майбутнє. Але ви були, є і завжди будете надійним муром, який прикриває мирне населення від біди та потрясінь. За останні роки в нашому суспільстві відбулись численні зміни. Не обминули вони і День Перемоги. Суспільство переосмислює події, переоцінює ролі керманичей і політиків тієї епохи. Публікується величезна кількість достовірних документів і відвертої брехні. Різнокольорові провокатори намагаються грати на почуттях простих людей. Ці пройдисвіти не переймаються наслідками – їх цікавлять тільки миттєві рейтинги та вигоди. За свої/чужі сумнівні інтереси вони без роздумів готові розплачуватись здоров'ям та навіть життям українців", - підкреслює генерал.

Думанський акцентує, що 8-9 Травня, в містах та селах нашої країни будуть проводитись масові акції: "У заходах візьмуть участь різні громадські організації і партії, з різними гаслами і кольорами. Величезна кількість людей вийде на вулиці – від мала до велика. На жаль, дехто замість вшанування героїв, може спробувати спровокувати зіткнення з іншими учасниками або із співробітниками правоохоронних органів".

"Я звертаюсь до вас, шановні ветерани, учасники бойових дій, офіцери, сержанти і солдати з проханням зробити все можливе, щоб День Пам'яті пройшов без ексцесів і втрат. Заспокойте не в міру збуджених і розпалених, допоможіть співробітникам поліції та бійцям Нацгвардії в підтриманні правопорядку в цей день. Кожен з нас давав присягу захищати український народ, незалежно від політичних поглядів, переконань та віросповідання. І немає значення, у лавах Збройних Сил ви сьогодні, чи в запасі – справжній солдат завжди залишається Солдатом і Громадянином", - говорить Думанський.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: