RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Львові пройшов парад десантників, які воювали на Донбасі: опубліковано яскраві фото та відео

В суботу, 30 червня, у Львові пройшов урочистий парад військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які повернулися із зони бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє "Zaxid.net".

Відзначається, що о 10:00 від військової частини на Стрийській, де дислокується 80-я окрема десантно-штурмова бригада, колона військових вирушила ходою по вул. Героїв Майдану, далі через вул. Сахарова-Коперніка до проспекту Свободи. Біля пам'ятника Шевченку о 11:00 почалася церемонія зустрічі військових.

У заході взяли участь більше тисячі військових і їх рідні. По маршруту ходи відбувалося ситуативне перекриття руху транспорту. Також проспект Свободи і вул. Дорошенко будуть перекриті до обіду.

В руках військовослужбовці несли фотографії загиблих товаришів.

Міський голова Андрій Садовий вручив десантникам подяки від міської громади. Також серед тих, хто зустрічав колону помітили Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в селі Станова Сумської області проводили в останню путь військовослужбовця Збройних сил України Баглика Руслана Євгеновича, який загинув від отриманих на Донбасі поранень.