RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Люди досі мріють про СРСР: в Україні назвали головний спосіб вирішення проблеми

Змінити погляди дорослих "ватників" дуже складно, тому слід звернути особливу увагу на виховання молодшого покоління, яке має рости в україномовному середовищі.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" озвучив блогер, творець "Вата шоу" Андрій Полтава.

"У першу чергу потрібно правильно виховати підростаюче покоління. Дорослих людей дуже важко перевчити, змінити їхні погляди, а дітей можна навчити правильним, нормальним речам. А дорослим "ватникам" головне, щоб було ситненько, щоб їм дали паспорт, із яким можна без візи їздити в Європу, та й все. Вони ж самі цього хочуть", - говорить блогер, згадуючи випадки затримання прихильників донбаських бойовиків при отриманні біометричного паспорта.

Також Полтава зазначив, що навіть через 27 років після розпаду СРСР досі є люди, які мріють про совок і кажуть, що вони його діти.

"Я ж про це і кажу, що перевчити дорослих дуже важко. Зараз головне, щоб молодь росла в україномовному середовищі з українськими піснями, літературою, кіно, і за 10-15 років проблеми такої вже не буде. Зайнялися б ми цим 20 років тому: прибрали пам'ятники Леніну, провели декомунізацію, хоча на той час це було нереально, йшли до України, а не консервації совка, то зараз були б результати", - упевнений блогер.

Більше читайте в інтерв'ю на "Апострофі": Україна поверне Донбас і Крим за однієї умови, 2019 рік дуже важливий у цьому питанні – відомий блогер.