RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Дощі і сонце: з'явився свіжий прогноз погоди в Україні на неділю

Погода в Україні 12 серпня порадує українців комфортним теплом та сонцем, подекуди пройдуть грозові дощі.

Про це написала на власній сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Вздовж західного кордону України, у Польщі, ллє і гримить. Європа зітхнула нарешті на повні груди, у Лондоні, Парижі, Берліні, Варшаві +16+20 градусів. Холодненько)). Південна частина, як і належить, гріється. В Україні комфортне літнє тепло, сонячно. Грозові дощі сьогодні і завтра періодично випадатимуть у західних областях України - підійдуть польські братні опади", - поінформувала метеоролог.

За її словами, у неділю дощі трохи посунуться східніше і поширяться на Вінницьку, Житомирську та Київську області. Будуть локальні, від кількох крапель до помірних.

"У Києві 12 серпня переважатиме ось ця серпнева райська погода - сонце і +26+28 градусів. У другій половині дня атмосферний фронт може черкнути по столиці. Але скоріше лише збільшенням хмарності, парою крапель чи бажанням прилягти поспати прямо тут, на травичці чи за комп‘ютером. Бо на суттєві дощі не схоже. Тому сьогодні складайте вірші про ідеальну погоду, а як будете завтра вертатися з-за міста додому і заїдете в найближчий супермаркет поповнити на тиждень продукти, не забудьте купити мак і борошно - у вівторок Маковія", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", погода в Україні протягом кількох останніх днів буде теплою і сонячною, лише в суботу можливі дощі з грозами. А от на початку наступного тижня українців охопить справжня спека.